2 reaktioner till “2010-11-07 kl 11:00 – Liselotte J Andersson”

  1. Kära Liselott tack för ännu en själavårdande predikan. Den 25/4 gjorde jag ett knäleds byte, med rätt lång konvalesense. Under denna tid fann jag Missionskyrkan i Fiskebäcks predikningar vilket lyft. Det fanns en period när jag hade svårt att sitta och ganska svår värk då blir det ju ännu outhärdigare med alla meningslösa tv programm. Då botaniserade jag med min lilla lap top i sängen, på nätet. Hur jag fann just er vet jag ej men jag lyssnar kontinueligt på er webb sedan dess. Vissa predikningar har jag hört flera gånger. Det började med att att jag bara lyssnat på dina predikningar men när man är ledig så länge, finns tiden plötsligt där, och när jag tror att jag betat av alla dina så var det dags att provlyssna på de andra typ Gusatav B . Vilken lycka. Så nu framför jag härmed mitt stora varma tack till er alla. Själv tillhör jag en fin liten missions församling söder och sthlm. Rönninge Missionsförsamling där vi har turen att bli bortskämda med god förkunnelse. Egentligen så är jag inte svältfödd. Men det är så mycke ”brus och intryck” så hungern efter ”de goda budskapet” blir så stort. Så härligt då att kunna ta del av andra församlingars förkunnelse. Gud välsigne er alla och välsignelse över att ni lägger ut er förkunnelse på .nätet. Jag tipsar alla som hungrar efter mer. Min sjukskrivnings tid kallade jag för retreat. När det blev långtråkigt och kändes segt sa till mej själv ”det är inte synd om dej Catherine du är ju på retreat”.
    Stort TACK OCH KRAM i november mörktet Catherine Ström

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *